Swiss Outdoor Living
Onze naam komt voort uit de passie die wij hebben voor dit Alpen land, het vrije natuurlijke buitenleven, de sfeervolle houten huizen. Dit willen wij met Zwitserse precisie creëren rondom uw woning; een natuurlijk, sfeervol en kwalitatief buitenverblijf, zodat u langer en vaker buiten zult genieten.
 
Onze werkwijze
Vrijblijvend kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen. Bij interesse komen wij op afspraak bij u langs om alvorens het akkoord uw wensen persoonlijk te bespreken en de exacte maten op te meten.
Met ruim 20 jaar werkervaring werken wij snel en zeer precies.
Daarbij werken we uitsluitend met de beste materialen; gecertificeerd Douglas hout, RVS schroefmateriaal & sloten en A-kwaliteit bitumen dakbedekking.
Wij verwerken hout zelf en werken dus niet met bouwpakketten, daardoor kunnen we iedere gewenste afmeting terrasoverkapping, tuinhuis en carport voor u realiseren.
 
Sinds 2018 zijn wij erkend dealer van Tuinmaximaal. Wij werken nauw samen om uw douglas terrasoverkapping compleet te maken met glazen panelen.
 
Jobs
Wij zijn per direct op zoek naar een leerling timmerman. Rijbewijs B vereist. Goede werk mentaliteit, precisie en geordend kunnen werken zijn voor ons van groot belang. Hiervoor bieden wij een goed salaris, werken in een vlot team en afwisselend werk bij particulieren in het land.
 
Contact
Indien u vragen heeft of interesse heeft in ons werk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.
 
Bekijk de video van de bouw van type Lyskamm op ons YouTube kanaal: